Az újkori népvándorlás hatása

Korai volna a Jobbikot temetni, a pártnak több támogatója van, mint a baloldali töredékpártok bármelyikének, stabilan tartja magát tíz százalék felett az összes megkérdezett körében, akiknek ugyebár kb. 40%-a szinte minden mérés esetében bizonytalan.
Hirdetés

„Az ember, ha létközegére támadnak, ki másban bízhat, mint a rendfenntartó erőkben? S lehet, hogy van olyan falu, ahol a Magyar Gárdát hívják még ma is egy helyi konfliktus megoldására, de egy olyan fenyegetés, mint az Európába zajló muszlim beözönlés, aminek megvannak már a halálos áldozatai is az őshonos, fehér keresztények között, és egyre nő azoknak a száma, akiket »csak« megvernek, kirabolnak, a kormány felé tereli az embereket. Különösen, ha annak a kormánynak a feje ebben a kérdésben teljes mértékben azt mondja, amit a népesség elsöprő többsége elvár. A Jobbiknak nem volt jó lépése az ügyben. Hiába mondták képviselői időben, hogy a határzárat őrizni kell, hogy vissza kell állítani a határőrséget, a polgárok nem a retorikát, hanem a cselekvést díjazzák, tételesen a honvédség tényleges bevetését a déli válságövezetben.

Korai volna a Jobbikot temetni, a pártnak több támogatója van, mint a baloldali töredékpártok bármelyikének, stabilan tartja magát tíz százalék felett az összes megkérdezett körében, akiknek ugyebár kb. 40%-a szinte minden mérés esetében bizonytalan. Ugyanakkor, a 30 éven aluliak körében toronymagasan vezet, tehát ha 2018-ban nem is, de 2022-ben nagy eséllyel e párt lesz a kormánypárt kihívója. Mely kormánypártot emberi számítások s a mai tendenciák szerint Fidesznek fogják hívni.”

Hirdetés