RoMánia
2019. április 24., 15:42
A pátosztól eltekintve: ha az alábbi szövegben felsoroltaknak csak a fele igaz, akkor joggal rázhat a hideg bárkit a mioritikus hazában, mert a közeljövő eléggé sötétnek látszik.
2019. április 24., 13:33
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
2019. április 23., 11:51
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
2019. április 22., 11:16
A nácik bekebelezték a romániai német közösséget és vagyonát, aztánn a kommunisták elvették a vagyont a náciktól. És a romániai németek anélkül maradtak. Sikertsztori!
2019. április 20., 15:47
A szerző manipulációs uszító lázában akkora nyelvi csavarokat végez, hogy abba még egy profi műugró is beleszédülne. Röhögnénk is, ha nem lenne tragikus.
2019. április 19., 09:55
Mioritikus hazánk derék vezetői afféle téttelen edzésnek tekintik az európai parlamenti választásokat, a közelgő hazai választási háború előtt.
2019. április 18., 09:53
Nem tűröm tovább! Utolsó figyelmeztetés! Határozott lépéseket fogok tenni! Ilyen szavak hagyják el az ország vezéreinek ajkait, és máris csoda történik. Vagyis semmi.
2019. április 17., 16:26
Nem tekinthetünk el egy olyan befolyástól, mely egy nyelv reprezentatív szókészletében tükröződik és jó lenne, ha előbb gondolkodnánk és csak azután beszélnénk.
2019. április 16., 10:33
Nem, ez az eset sem volt játék. Csak míg a marosvásárhelyi vérengzések kiagyalói ma is szabadon szaladgálnak, például, ez esetben kurtán-furcsán lecsapott a törvény vasökle.
2019. április 15., 14:36
Tessék, itt van a nagy titok nyitja, hogy miért is zuhant akkorát Liviu Dragnea pártjának népszerűsége a felmérésekben.
2019. április 15., 11:24
Ha esetleg eddig nem lett volna világos: az RMDSZ elnöke idegen erőket szolgál, idegen érdekeket képvisel, persze, a mioritikus haza ellenében.
2019. április 12., 17:54
Ebben a szövegben az a figyelemre méltó, ahogy a hivatkozott műben a Román Akadémia nackó elnöke lazán hamisítja a történelmet. Itt és most.

összesen: 2110 db | 12 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó
Azt még nem tudni, hogy pontosan hány lakást fog megvásárolni az önkormányzat a hátrányos helyzetűek számára, de az már most biztos, hogy sokba fog kerülni.
Az EP-kampány tiszteletére akkora botrányt kavart a DNA a kormánykoalíciónak, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
Ugyanis, ha léteztek olyan politikai döntéshozók, akik döntést hoztak egy diverzióról, akkor olyan szereplőknek is létezniük kellett, akik azt végrehajtották.
Megelevenedik az egykori lakók élete a Czárán Gyula által felfedezett Mézgedi-cseppkőbarlangban és a Nagy Magyar-barlangban.
Magyar nyelvű könyv, na az nem. Viszont minden egyéb, igen.
Lezárult az online jelentkezés Ferenc pápa székelyföldi szentmiséjére.
A rendőrakadémia is érintett az ügyben.
Sehol a világon nincs olyan húsvéti népszokás, mint a Brassó megyei Apácán. A kakaslövés a tatárjárásig nyúlik vissza és éppen olyan szerves tartozéka az ünnepnek, mint a piros tojás vagy a locsolás.
Rengeteg újdonsággal, többek között egy 45 méteres Seismosaurus-szal várja látogatóit a még nagyobbra nőtt barcarozsnyói dinópark.
Sőt, egy év után is csak a sajtót és az ügyészeket kezdte el foglalkoztatni a téma.
A látványterv szerint enyhén szólva tájidegenre sikeredett a szerkezet.
Egyébként, függetlenül attól, hogy beleszólnak-e végül Kelemen Hunorék a parlamenti kecseszkecskenbe, vagy sem, kemény meccs lesz ez a kormányátalakítósdi.
Mégsem lesz egyforma kockák halmaza a Pece-parti Párizs?
Lehűlés és felmelegedés váltogatja egymást, de egy szaharai porfelhő is beköszön.