„Most mondja meg, mit csináljak magával?”

Az ügyfél oly zavaró. Látványa lehangoló. Kérése felkavaró. Nyomasztó. Á, puszta léte is lelombozó. Ez fárasztó, ez fárasztó.

Hirdetés

Jesszusom, hullik a haja. Hogy zsírosodik! Belépett, rögtön láttam, hogy le van tapadva. Száraz! Mindjárt letörik tőből! Édes istenem, mennyire őszül! Magának oldalt mindjárt nincs is haja. Na lássuk, tudunk-e kezdeni valamit ezzel a hajjal. Ezzel a fejformával? Látja, milyen a feje? Azt a frizurát, ebből a hajból??? Jól van, nekem mindegy, a maga haja.

Azt akarja megvenni? Na, nekem mindegy, a maga pénze.

Ezzel az arccal egyre nehezebb dolgozni. Milyen karikás a szeme alatt. A múltkor mintha nem lett volna tokája.

Nem tudom, hogy jár, de ezek a sarkak! És nézze meg a lábujjait. Nem semmi ez a kislábujj-köröm, mit tudok én ezzel kezdeni?!

Erre a lábra nem tudom, találunk-e valamit. Ne haragudjon, de ilyen lábra nem tartunk. Ilyen lábat én még az életben nem láttam, gyere Magdi, nézzed meg ezt a lábat!

Olyan nincs, jó kell legyen. Hogyhogy egyik nagy, a másik szorít? Az nem lehet. Akkor magáé nem egyforma. Hja, akié nem egyforma, azzal nekünk nincs, amit csinálni. Tessék még keresgélni, de szerintem nulla az esély.

Én egyformán szegtem fel, de magának az egyik lába hosszabb, mint a másik! Basszus, kezdhetem elölről!

Tessék megmondani, mit kezdjek én ezekkel a falakkal? Hát hogy vannak megcsinálva ezek a falak? Kicsit megpattintom, jön le a festék. Tessék nézni, pattintom, hogy jön le a festék! Perc alatt hatalmas lett a folt. Nem tetszett mondani, hogy ilyen a falak állapota. Hát görbe a plafon! Nézze csak meg, ilyen plafont! Jézusom, a sarkak! Nézte maga ezeket a sarkakat? Most mit csináljak magával, mikor tudom én ezt megcsinálni?

Látja, hogy milyen olcsó a festék ezen az autón? S hogy van ez lefestve? Ne haragudjon, de ezek a lámpák is: hogy vannak felszerelve? Az ülés sincs rendesen berakva, hihetetlen. S maga ezzel járt eddig?

De hát ezen a terméken rossz a vonalkód! Szkennelem, más jön ki. Milyen termék ez, eszem megáll. Menjen, hozzon másikat belőle. Hogy ez volt az utolsó? Hát akkor nekem nincs, amit csináljak. Szombat este van, mondja meg, mit tudjak csinálni?

Hirdetés

Meleg kürtőst? Ilyenkor? Az nincs, a hidegnek is el kell fogyni!

Hogyhogy nem friss? Hogy úgy látszik? Nem tudom, mit tetszik látni, de nálunk minden friss! Ha nem tetszik, ne tessék itt vásárolni!

Billeg az asztal? Tessék alátámasztani egy összetűrt papírral vagy valamivel. Billegősödnek meg, sajnos. Hozok egy rongyot, a levest feltörlöm. Bár ott a szalvéta.

Nem tudom, ekkora méretben van-e. Én megnézhetem, de kicsi az esély. Még soha nem volt ekkora méretű árunk. És ebben a színben! Pont ebben a színben kell?!

Persze, hogy gyűrődik, ha így tartja magát. Húzza ki magát, akkor jól áll. Kicsit elsimítom, meghúzkodom, mindjárt jó is. De tartsa magát rendesen, az nem tőlem függ. Dehogy feszül, húzza be a hasát. Kicsit nagy a pocak!

Mondja meg, mit csináljak magával? Ilyen eredményekkel? Milyenek ezek az eredmények? Tessék lefogyni. Tessék meghízni. Tessék rendesen enni. Ne stresszelje magát. Nem tud aludni? Engedje el magát. Aludni kell!

Most mit csináljak magával? Lehet, hogy kért időpontot, de nem szerepel a rendszerben. A doktor úr programja már tele van mára, mondja meg, mit csináljak magával?

 

Hirdetés