Mi van a székelyudvar-helyi rendőrség autójára írva?

Hát az, hogy HELYI RENDŐRSÉG. De minő borzalom: MAGYARUL IS! Sokánt! Ezek a székely migránsok mit meg nem engednek maguknak???
Hirdetés

Egy – feltehetőleg tősgyökeres – román honpolgár által készített fotó valóságos Facebook-dzsihádot indított el ma délelőtt, és végül akkora digitális nemzeti nagycirkusz kerekedett belőle, hogy a központi nackósajtó ingerküszöbét is elérte.

 

 

A fotón a helyi rendőrség egy gépkocsija látható. Rajta a felirat: HELYI RENDŐRSÉG. De uramatyám, micsoda förtelmes nyelven! Hát a magyarok tényleg azt tehetnek a Székelyföldön, amit csak akarnak? Még a karhatalom nevét is irredenta nagymagyarul merészelik leírni? Na, ez már tényleg a vég kezdete. Ha már a dicső román rendőrség is beadta a derekát… miféle románfalás folyhat ott?

Vajon mi történik, ha egy ilyen autóból kiszáll egy rendőr, és megszólítja az ősromán polgárt? Vajon Romániában vagyunk-e, vagy valahol Nagymagyarországon? Hiszen nem is érteni, mit ír azon a szirénás, villogós masinán.

Hirdetés

Ilyen és ehhez hasonló kommentek láttak Facebook-napvilágot az elmúlt órákban. Felelősségre vonni a bűnösöket! Betartatni velük az egységes és oszthatatlan és szuverén és ősi és dák nemzetállam Alkotmányát.

Azt már kevesebben vették észre (igaz, az Evenimentul Zilei zseniális cikke alatt is megjelent ilyen komment, ráadásul román a kommentelő – de biztos valami hazaáruló magyarbérenc lehet), hogy az autón románul is ott virít a felirat. De az kit érdekel? És kit érdekel, hogy a Székelyföldön ez jog, nem trónkövetelés?

Egy (mit egy, több ezer) birkajó románt mindez nem érdekel. Ők egy másik ország produktumai. Melynek neve BaRománia…

Hirdetés