És a magyar Noua Dreaptă-val mi lesz?!

Örömmel fogadtam, hogy a halláskárosult, vagy legalábbis figyelmetlen háromszéki prefektusnak magyar újságíró segített emlékezni a december elsejei Noua Dreaptă-s hőzöngésre azzal, hogy az általa rögzített anyagot publikálta.
Hirdetés

„Mégsem vagyok elégedett. Az a helyzet ugyanis, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, ha publikusan óvatos megjegyzéseket is tesz általában, egyes tagjai a Facebookon olyan zsidózásokat és cigányozásokat engednek meg maguknak – maradéktalanul eleget téve a törvény által büntetendő gyűlöletbeszéd összes követelményének –, amelyet már csak az nem lát, aki vak, vagy nagyon figyelmetlen. Így aztán segítenék tisztelt kollégáimnak, hogy megtalálják saját társaik szemében az erdőnyi gerendát, és sikítsanak akkor is, amikor ezek a bátor vagy micsoda ifjak úgy szólalnak meg, ahogy kultúrember soha. Örvendetes, hogy a legények nemrég megtanultak olvasni (igaz, csak Wass Albertig jutottak még, de innen már egy ugrás a Dörmögő Dömötör, aztán jöhet az irodalom), de bőven van még jégből a víz alatt, csak el kell végezni a munkát.

Azt természetesen nem publikálom itt, hogy kikről van szó, viszont sok sikert kívánok a nyomozásban, amelyhez természetesen minden segítséget megadok, amennyiben hozzám fordulnak!” 

Hirdetés