A százarcú Johannis!

A Főtér stábja elkísérte Erdély jelöltjét, Klaus Johannist a két választási forduló közt szervezett országjáró körútján.
Hirdetés

A körúton tapasztalt csodálatos, megrendítő, felemelő vagy épp lesújtó eseményekről videó készült, ám az ellenjelölt ügynökei egy jól sikerült rajtaütés során savat öntöttek a kincset érő felvételekre. Szakértőinknek mégis sikerült néhány különösen fontos állóképet megmenteni. Ezeket közöljük most, a megfelelő kommentárokkal együtt.

 

Klaus Johannis a 15 perc jól végzett munkával felépített Szatmár-Konstanca autópályában gyönyörködik.

 

Klaus Johannis, két perccel azután, hogy felajánlották neki Németország, Nauru, Andorra és az Amerikai Egyesült Államok elnöki tisztségét.

 

Klaus Johannis a Pataréten egy újszülött roma kisfiú sírását hallgatja. (A szerencsés gyermek a Klausjohannis nevet kapta a keresztségben.)

 

Klaus Johannis meghatottan szemléli a vadonatúj Cluj-Kolozsvár-Klausenburg táblát.

 

Hirdetés

Klaus Johannis, amint fogadja Victor Ponta nyilvános bocsánatkérését, és átveszi Románia kulcsait a leköszönő miniszterelnöktől, aki híreink szerint a kódexmásoló szakmában folytatja.

 

Klaus Johannis Gabriela Vrânceanu Firea Salome-táncáért lelkesedik. (A tálcán Victor Ponta feje található.)

 

Klaus Johannis elfogadja Toró T. Tibor és Szilágyi Zsolt lemondását.

 

Klaus Johannis döbbenten olvassa az RMDSZ által kért DNS-vizsgálat eredményét, amelyből világosan kiderül, hogy nem szász, hanem székely.

 

Klaus Johannis Románia sorsán töpreng, közben megjelenik neki Jézus, Bismarck, Marx, Avram Iancu és Nyírő József.

Hirdetés