Kódolt vereség

A globalista erők helyi lerakataként működő gyarmati helytartó álbaloldal mai kapkodásának, fröcsögésének, gyűlölködésének bizony elektorális tétje is van, hiszen itt a nyakunkon az európai parlamenti választás.
Hirdetés

„Talán ez is oka lehet annak a szakmaiatlanságban, arroganciában az eddigieket is felülmúló stílusnak, ahogy az ATV sajtóhiénái nekiesnek riportalanyaiknak. Előbb Kálmán Olga próbálja meg előírni Schiffer Andrásnak, az LMP elnökének, hogy mit gondoljon a német megszállás emlékművéről, szemét forgatja, újra és újra értetlenkedik, nem fogadja el a beszélgetőpartner válaszát, a nyugodtan válaszolgató partnert vádolja azzal, hogy feszült és dühös.

Láthatólag frusztrált, mert nem tudja belevinni Schiffert egy kis kormányellenes ideológiai gyűlölet-ötpercbe. Ezek után, Kálmán Olga bárdolatlanságát überelve, Havas Henrik próbálja meg valami leírhatatlan pofátlan, impertinens stílusbanul sarokba szorítani G. Fodor Gábort, aki hűvös fölénnyel állja a sarat. Amikor a másik minden félmondatába beleköt, belevág, kioktatja, ő csak azt jelzi finoman, hogy a riporter 5 perce nem hagyja egyetlen mondatát végigmondani, majd amikor Havas talán észbe kapva engedélyez neki pár percet, akkor szép, kerek, logikus mondatokban ad érdemi választ a másik hangulatkeltő felvetéseire.

Fodor Gábor (csak névrokona az idézett társadalomtudósnak) és a Demokratikus Koalíció ellentmondásos nyilatkozatokba bonyolódnak arról, hogy meghívták-e közös frakciót alapítani a pártnélküli értelmiségit Gyurcsányék, Mesterházy nem gratulál a győztesnek, az Összefogás pártvezetőinek eltérő a véleményük arról, hogy a küszöbön álló, jövő hónapban esedékes választásokon külön listával vagy közös listával induljanak. Sokan gondolják úgy, hogy ennek a bandának befellegzett.”

Hirdetés