Itt a tökéletes megoldás, menekültek ellen!

Igen! Az antimigráns energizáló gömbrúna! És tudják, mi a tragédia? Hogy ez nem vicc! Figyelem: VALÓSÁGVESZÉLY!
Hirdetés

Tisztelt polgártárs!

Úgy érzi, összecsapnak a feje fölött a menekülthullámok?

Nem bízik már a Fideszben, a Szadeszben, a Jobbikban, a Bal Likban, a rendőrben, a Szent Györgyben, a betyáros mosolyú seregben?

Szívét szögesen keríti a rettenet: mi lesz, ha összedől a nagy magyar fal? Mi lesz, ha elönti Pannóniát a szennyes áradat? Mi lesz, ha a menekült Petőfi tollának igaza van, és a pogány víz az úr?

Ne féljen. Íme, a megoldás! Az antimigráns energizáló gömbrúna!

A rúna erejével igazi kínai nagy falat emelhet poszt-trianoni határainkra! És nem, nem kínai gyártmány. Igazi, vérbeli, nyereg alatt puhított, turullátta hungarikum ez!

A rúna erejével Ön is igazi hazafivá válhat. Ősmagyar tudatát mozgásba lendítve roppant erőket összpontosíthat muszlim homokvihar csupálta végeinken. Politikai, vallási, szociális, nemi, szexuális és intertextuális hovatartozástól függetlenül!

Sok éve dolgozunk e mágikus erejű csodagömbön. Rúnán! Még az internet megjelenése előtt kezdtük. Sőt, a könyvnyomtatás előtt. Sőt, még magyarokat sem hordott hátán a Földanya. Hopp, ezt töröljük, elnézést!

Három darab készült belőle. Három, mint az Isten igaza, a kislány, és minden igaz hitű magyar ember heréinek száma. Nehéz volt, de mi megmutattuk. Mi meg!

A csodarúna immár az Ön számára is elérhető. Csak egy aktív internetkapcsolat szükséges hozzá, és némi hit. Higgyen abban, hogy ha 20 percen át nézi a rúnát, minden menekült elmenekül határainkról. Higgyen abban, hogy potom 10.000 forintért (+ áfa) Ön lehet az új Attila, az új Hunyadi, az új Bethlen, az új Széchenyi, az új Deák, az új Károlyi (höhö), az új Kádár, az új Orbán, az új Gyurcsány, az új Akárki!

Hirdetés

Figyelem! A rúnát CSAK 20 percen át szabad nézni. A huszonegyedik percben visszafoglalnánk Erdélyt. A huszonkettedikben Isztambul lenne Magyarország fővárosa. A huszonharmadikban kitűznénk a zászlót a Szabadság szoborra. És ez nem cél, jelenleg legalábbis.

A csodálatos gömbrúnának egyéb hatásai is vannak, a határok védelmén kívül:

Stressz- és görcsoldó, pszichoszomatikus betegségek gyilkosa, semlegesíti a negatív energiákat a bionikus szervezetekben (házsártos anyós, após, férj, feleség stb.), eltünteti az aranyeret, és aranyórát ad helyette, megszünteti a másnaposságot, továbbá nyolc órán át tartó folyamatos merevedést vált ki férfiak ÉS nők esetében is.

Gondolja meg! A haza és az Ön egészsége megér 10 000 forintot (+ áfa).

Ha Ön hazafi, hívjon és vásárolja meg: 00 36 1 888 888 888 8888 88 8 88 8 888

Kiváló tisztelettel: 

Kovács Pál, az antimigráns energizáló gömbrúna feltalálója

UI: Sajnos a hülyeséget még nem gyógyítja. Kipróbáltam magamon.

Hirdetés