Európa ostroma

Nem véletlen, hogy az Európa felé irányuló menekültáradat sokakat Budának a török által közel ötszáz évvel ezelőtt végrehajtott elfoglalásának körülményeire emlékeztetik.
Hirdetés

„Gondoljunk csak bele: az Európába többnyire személyi okmányok nélkül érkező menekültek közül még akkor is lehetetlenség lenne kiszűrni a merényletet tervező iszlamistákat, ha valamennyiüket vallatóra fognák a hírszerzés emberei az országhatárokon. A jelenlegi állapotok közepette képtelenség pontos nyilvántartást vezetni a tömegesen belépő szírekről, afgánokról, líbiaiakról, akiknek jelentős része a jelenlegi káosz közepette egyszerűen felszívódik az Európai Unió tagállamaiban.

 
Ahol már eddig is elég fejtörést okozott a terrorelhárítási szervek és a titkosszolgálatok számára azoknak az uniós polgároknak a beazonosítása, akik az Iszlám Állam, az al-Kaida vagy más terrorszervezetek hívó szavára ázsiai, afrikai vagy közel-keleti kiképzésre szegődtek, majd aztán önyilkos merénylőkként tértek vissza az öreg kontinensre.
 
Ne feledjük, az Iszlám Állam nyíltan felvállalta, hogy meg akarja hódítani Európát, sőt hónapokkal ezelőtt közzétett térképén tartományokra osztotta fel a kontinenst. Mikor adódna alkalmasabb pillanat ördögi terve megvalósítására, ha nem most, amikor hívei észrevétlenül elvegyülhetnek a bevándorlók között? Útjuk zavartalan, Európa ugyanis még nem eszmélt fel a veszélyre. Miközben a „török” már Budán, az EU vezetői rendkívüli csúcsot hívtak össze. Szeptember 14-ére…”

Hirdetés