Szivárvány

Normális gondolkodású közép-európai ember legfeljebb elszörnyülködhet a hír hatására, de hogy örömének szimbolikusan nagy nyilvánosság előtt kifejezést adjon, ez az agymosottságnak igen előrehaladott fokát jelzi.
Hirdetés

„A legnagyobb közösségi portálon a felhasználók egy része a szivárvány színeibe öltöztette a profilképét. Az apropó az volt, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, az állam nem szólhat abba bele, hogy milyen nemű emberek házasodnak össze, sőt azt is kimondta, hogy a gyermekeket nem éri hátrány, amennyiben két férfi vagy két nő neveli fel őket. Ezzel lényegében kivette a kérdést a tagállami hatáskörből, és minden tagállamra rákényszerített egy eszement liberális rögeszmét.

Normális gondolkodású közép-európai ember legfeljebb elszörnyülködhet a hír hatására, de hogy örömének szimbolikusan nagy nyilvánosság előtt kifejezést adjon, ez az agymosottságnak igen előrehaladott fokát jelzi. Szerencsére a jelenség szórványosnak tűnik, bár erősen egyénfüggő, hogy az ismerősök közül hányan követik e perverziót.

Az állam ne szóljon bele az emberek szexuális életébe, mindaddig, amíg felnőtt emberek konszenzuális cselekvéséről van szó – ez helyes alapelv. No de innen odáig, hogy kisgyermekeket teszünk ki deviánsak kényének-kedvének? Szerencsére Magyarországon az Alaptörvény rögzíti, hogy házasságot csak férfi és nő köthet egymással, s ahogy Keletre tekintünk, azt láthatjuk, nem veszett ki a normalitás a világból.

Empatikus és toleráns ember (e két kifejezést is mennyire lejáratta a »politikai korrektséget« piedesztálra emelő ballib propaganda!) aligha érezhet örömet a szivárványosok meneteléseinek orosz vagy török szétverése hallatán, de még mindig jobb a magamutogató gusztustalan homoszexuális felvonulások betiltása és szétkergetése, mint a homoszexuális kapcsolatot hazug, szemforgató módon természetesnek és a heteroszexuális kapcsolattal egyenértékűnek hirdetni, az aberráltak számára pedig engedélyezni a gyermekek örökbefogadását.”

Hirdetés