Ez történt december elsején, Romániában

Riportereink bejárták Romániát. Csupa bréking nyúz! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

A kormány Teleorman megye helyi érdekű útjait autópálya-mintás szőnyegekkel teríttette be. Hadd örüljenek a választók!

A székelyek két óra alatt elfoglalták a földjüket, és kikiáltották a Csaba Királyfi Köztársaságot. Könnyű dolguk volt: a román népet elvakította az ingyen miccs és bor öröme, beleértve a nemzeti hadsereget is.

Ion Iliescu egyesült Victor Pontával, Dan Voiculescuval és Markó Bélával. A Négyfejű Kutya Párt az „Egy test, egy lélek!” szlogennel indul a 2016-os parlamenti választásokon.

 

 

Gabriela Vrânceanu-Firea szintén egyesült, Radu Mazăreval. Harmadiknak és negyediknek bevették Tante Hildát, a polgármester nagynénjét, illetve Mazăre egyik mangalica sertését, hogy a szász és a magyar elem se hiányozzon a nagy egyesülésből.

Klaus Johannis nevet változtatott! Adolf Buccow néven elindult Gyulafehérvárról a Székelyföld felé, kezében a béke csőre töltött galambjával.

Emil Boc, Kolozsvár polgármestere elrendelte: december elsején Dél-Afrika nemzeti ünnepét üli a Kincses Város! Sikerült ugyanis megegyeznie egy praetoriai mamutcéggel, a legújabb kolozsvári népstadion megépítése ügyében.

Gyergyóalfalu teljes lakossága elköltözött a Gorj megyei Bărbătești községbe. Hogy elöl járjon az egyesülés jó példájával. Kora délután a Pro TV jelentette: Bărbătești tragikus hirtelenséggel elmagyarosodott. Bocsánat, székelyesedett.

Rongyos, Kelemen Hunorék nevelt ebe dalra fakadt. Kutyának, kosnak egy a hangja, énekelte a kedves állat, miközben ideiglenes gazdái a bukaresti Diadalív környékén sétáltatták.

Verestornya község üzent a miniszterelnöknek. A tornyaiak egy emberként készek felesküdni a román zászlóra, ha Victor Ponta bár egyetlen ép, érintetlen hargitai fenyőt tud mutatni nekik.

Hirdetés