Valami Amerika…

Nem az a kérdés, hogy a magyar adóhatóság vezetői keveredtek-e korrupciós botrányba, hanem az – ha így volna is! –, hogy mi köze van ehhez az amerikai nagykövetségnek, Amerikának!?
Hirdetés

„Felmerült a gyanúper, miszerint az egész Majdan-forradalom az amerikai titkosszolgálat által vezényelt és pénzelt államcsíny és machináció, ahol a »orradalmárok« rendes napidíjat és zsoldot húztak valahonnan. Ha mind igaz, amit a rossz nyelvek legújabban mondanak…

De azt már nem a rossz nyelvek mondják, hanem tény, hogy az egész ukrán válság hatalmas költségeinek megfizetését az Európai Unió nyakába varrták az amerikaiak, fordítva elsülő oroszellenes szankciókban és soha vissza nem térítendő segélyek formájában. Ám itt nem állt meg Amerika, s »nagytestvéri gondoskodását« kiterjeszti a térség többi országaira is, az egyiknek rakétarendszert – például Románia –, a másiknak egy mitugrász, bajkeverő nagykövetségi ügyvivőt adományozva.

Ez utóbbi Magyarország, ahol nevezett ügyvivőnknek joga van magyar állampolgárokat megvádolni felmutatott bizonyítékok nélkül, zabot adva ezzel az ellenzék kehes gebéjének a nyargalászáshoz, hátha legázolná a törvényesen megválasztott, de Amerikának egyáltalán nem tetsző kormányt. Mert itt nem az a kérdés, hogy a magyar adóhatóság vezetői keveredtek-e korrupciós botrányba, hanem az – ha így volna is! –, hogy mi köze van ehhez az amerikai nagykövetségnek, Amerikának!?”

Hirdetés