Ismerős képlet

A III. évezred fő törésvonala bizony nem magyar és román emberek között húzódik, hanem az emberi életkörülményekhez ragaszkodó európai helyi társadalmak, valamint a génmanipulált élelmiszerekkel, szellemi filoxérával támadó, a hagyományos értékek helyére a fogyasztói nihilizmust állító globalizmus között.
Hirdetés

„Az Egyesült Államok büntet: kitilt kormányközeli embereket saját területéről, de nem hajlandó átadni az illetők bűnösségére vonatkozó bizonyítékokat. A magyar diplomácia képviselői pedig fogcsikorgatva zsolozsmázhatják, hogy »Amerika a barátunk«. Honnan ismerős ez a képlet? Különösen most, október 23-án? Nem állomásoznak véletlenül, »ideiglenesen« most épp amerikai egységek Magyarországon?

A román média pedig örvendezik, ahelyett hogy felfogná: a III. évezred fő törésvonala bizony nem magyar és román emberek között húzódik, hanem az emberi életkörülményekhez ragaszkodó európai helyi társadalmak, valamint a génmanipulált élelmiszerekkel, szellemi filoxérával támadó, a hagyományos értékek helyére a fogyasztói nihilizmust állító globalizmus között.

Hogy is mondta Frank Zappa? »Government is the Entertainment division of the military-industrial complex«.”

Hirdetés