A hazafias rikoltozás

A hazafias rikoltozás kelet-európai műfaj. Itt is elavult már, s a románok is művelik. Ne keseredj el, semmivel sem magasabb rendűek, mint te. Az autonómia éppen olyan rikoltozós téma nekik, mint neked.
Hirdetés

 

„A hazafias rikoltozás álmorális és tizennégy karátosan tömegtájékoztatásos. Ez a tömeg, ez teszi, hogy rikoltozol. Hazaffynak képzeled magad, de valójában csak egy bárdolatlan Klikkfy vagy. Nincs bátorságod, de rikoltozol, mint egy betépett tarajos.
A hazafias rikoltozás kelet-európai műfaj. Itt is elavult már, s a románok is művelik. Ne keseredj el, semmivel sem magasabb rendűek, mint te. Az autonómia éppen olyan rikoltozós téma nekik, mint neked. Úgy ugranak fel, mint akiket legérzékenyebb pontjukon döftek meg. A seggük érzékeny, akár a tied, a nyelvük és az agyuk már nem éppen annyira.
A hazafias rikoltozás a magyar televíziók egy részének kedvenc műsora. Trianon, románok, romák, zsidók – kismillió alkalom, melyeket nem hagyhatsz ki, hiszen nem vagy te a válogatott, hogy örülj, ha csak 2-1-re kapsz ki otthon. Ahogy azt hallod, Trianon, már üvöltesz is, mint a fába szorult forradalmár. Így aztán minden agyabuggyant, aki a műsorodat nézi, azt hiszi, jó magyar vagy. Mit csináljanak? Látták Hofi minden politikus-paródiáját, de nem értettek semmit. Laár Andrásra nemrég haragudtak meg, mert már csak hazájuk van, humoruk nincsen.
A hazafias rikoltozás a te szíved kokárdája, lelked szárnyaló Nándorfehérvára. Ahol rikoltasz, ott a te hazád.”
 

Hirdetés