Piszkos vircsaft

Hogy a Ponta–Dragnea párosnak és hűséges fegyverhordozóinak megéri a hatalom ilyetén megtartása, végül is érthető, hisz ő maguk tették ilyenné az országot, de hogy az RMDSZ két miniszteri székért miért vesz részt ebben a piszkos vircsaftban, erre előbb-utóbb fénynek kell derülnie.
Hirdetés

„A legnagyobb baj mégiscsak az, hogy a kormány harmadik vagy negyedik, sebtében odavetett stratégiai tervével is elégedetlenek Brüsszelben, nem titkolják: a jelenlegi kormányt képtelennek tartják alapos és végrehajtható stratégia kidolgozására.
Romániai elemzők szerint is a politikusok csupán saját meggazdagodásukra, ellenfeleik politikai megsemmisítésére törekednek, az ország sorsával mit sem törődnek, teljességgel hiányzik belőlük a felelősségérzet, a szakértelem, mindennek következtében pedig a tekintély is. E megállapítást illusztrálja a szocdemek legújabb szövetségeskeresése Dan Diaconescuval, Pon­ta egykori nagy ellenfelével, akinek most, mikor a hatalom megtartásáról van szó, feledték minden ocsmányságát.
Hogy a Ponta–Dragnea párosnak és hűséges fegyverhordozóinak megéri a hatalom ilyetén megtartása, végül is érthető, hisz ő maguk tették ilyenné az országot, de hogy az RMDSZ két miniszteri székért miért vesz részt ebben a piszkos vircsaftban, erre előbb-utóbb fénynek kell derülnie.”

Hirdetés