A bányászbéka alatt

Amikor már azt hinnék, hogy ennél suttyóbbak nem lehetnek Románia vezetői, akkor mind az államfő, mind a miniszterelnök rácáfol.
Hirdetés

„Ezek a történetek kellőképpen bájosak és lenyűgözők. Mindenki mindenkivel kavar, amit mindenki tud, aztán mindenki tagad. Ezeket az elemeket a turisztikai tárca simán felhasználhatná a brandépítés során, amikor Románia sajátosságait hirdeti külföldön.

De itt még nem ér véget a mesélni való, az ország két erősen fontos embere, az államfő és a miniszterelnök rögtön egymásnak esett, és elképesztő rágalomhadjáratot indítottak egymás ellen. Korrupt vagy! Nem, te vagy a korrupt! De nem, mert te! Nem igaz, te vagy az! – kábé ilyen szintű érvelés mentén halad egymás ekézése, amit Ponta még megfejelt annyival, hogy a miniszterelnöki palotából áthelyezte a székhelyét a védelmi minisztérium épületébe, abban bízva, hogy ott nem tudják lehallgatni. Ez az a momentum, amikor a néző szíve szerint berontana a porondra és beleforgatná a fűrészporba a bohócokat, majd tombolva követelné vissza a belépő árát. Csakhogy ez nem az a műsor, a pénz nem jár vissza, sőt nagyon sokáig még fizetni fogunk érte.”

Hirdetés