„Erdélyileg” megszólaló magazin nőknek

Látszik, hogy szükség volt egy ilyen magazinra. A véleményeket egy szóban úgy lehetne összefoglalni, hogy: „végre”. Interjú.
Hirdetés

„Pozitív fogadtatásban volt részetek az erdélyi sajtóorgánumok részéről. Az olvasók is ugyanilyen jól fogadták a Nőileget?

 
–A kollégák tényleg pozitívan viszonyulnak hozzánk, és nagyon jólesik az, hogy mind a nyomtatott, mind az online médiumokban pozitív visszhangra találtunk. A kérdésekből, amelyekkel megkerestek, látszik, hogy szükség volt egy ilyen magazinra. A véleményeket egy szóban úgy lehetne összefoglalni, hogy: »végre«. Ugyanezt érzem az olvasók részéről is: vártak egy ilyen lapra. De én is örülök annak, hogy bátrak tudtak lenni azok, akik elindították a Nőileget. Itt ugye a kezdeményezőkre gondolok: Sebestyén Kingára, a felelős kiadónkra, és a marketingesünkre, Jakab Ildikóra. De természetesen a kollégák hozzáállása is fontos. Mindenki a szabadidejéből csíp le annak érdekében, hogy hónapról hónapra összeálljon az aktuális lapszám. Nagyon bízunk abban, hogy a további lapszámokkal meg tudunk felelni azoknak az elvárásoknak, amiket velünk szemben támasztanak, és fenn tudjuk tartani azt a színvonalat, amit mi várunk el magunktól.”
 

Hirdetés