Még egy hét

A történelmi Magyarországot tönkretevő Károlyi Mihály mai örökösei egy hét múlva újabb nagy lépést tesznek a süllyesztő felé.
Hirdetés

„Az álmagyar álbaloldal szónokai vele szemben legfeljebb arra voltak képesek, hogy »Orbán, takarodj« skandálást hívjanak elő a tömegből, de még a hozzájuk húzó Index újságírója is pesszimizmust hallott ki az összegyűltek őszinte, spontán megnyilatkozásaiból: »amikor a hangosbeszélőn azt mondták, hogy Mesterházy most még csak miniszterelnök-jelölt, de 6-a után Magyarország miniszterelnöke, a tömegben valaki lemondóan jegyezte meg, hogy nem sok esély van erre.«

Egy garantált választási vereség előtt bármit kilátásba lehet helyezni a győzelem esetére. A szónokok éltek is a lehetőséggel. Megtudhattuk, hogy »Orbánt és a Fideszt a politika és a történelem szemétdombjára küldik«, hogy Orbán »egy politikai szélhámos, egy átkozott csaló,« aki nem fogja az országot letéríteni a jó útról. Hergelték magukat rendesen a szónokok, sorrendben Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila.

Lehet, sőt, biztos, hogy a kormány sok mindenben nem teljesítette a nemzetben gondolkodó választók várakozásait, de jó érzés tudni: ez az egész hiteltelen, magyarellenes, globalista zsoldban működő álbaloldali társaság, a történelmi Magyarországot tönkretevő Károlyi Mihály mai örökösei egy hét múlva újabb nagy lépést tesznek a süllyesztő felé.”

Hirdetés