Kampányhiszti

Megkockáztatom: Románia lakóinak elsöprő többsége jól kibékülne a magyarországi életszínvonallal, és tízmillióan élnének az ottani létminimumon.
Hirdetés

„Negyedszázaddal a kelet-európai kommunista diktatúrák bukása után is szociális demagógiával házal a baloldal – jelentős nyugati támogatással, hiszen az internacionalista katyvasszal lehet a legjobban manipulálni a tömegeket és a globális tőkeáramlással lehet bezsebelni a legnagyobb profitot –, és nincs az a süket duma, amit a média ne lenne hajlandó átvenni, felerősíteni, közvetíteni. Hosszan idézhetném az elrettentő példákat arra, hogy milyen hazugságokkal hergeli a nap huszonnégy órájában a népet a „szocialista igazságosság” egyik-másik bajnoka (miközben tömi tele a zsebét a forintmilliókkal), de helyszűkében álljon itt csak egy „borzasztó számsor”: Magyarországon a népesség közel egyharmada éhezik, négymillióan a létminimumon élnek, sőt kétszázezer gyermeknek nincs mit ennie – szajkózza immár megállás nélkül a „kormányváltó média”. És minő véletlen: a német baloldali sajtó is vészharangokat kongat: Európa leggazdagabb országában 3,4 millió gyermek nélkülözik! Borzasztó a szegénység Németországban, amióta ott is a kereszténydemokraták kormányoznak – üvöltik a vörösök.

Megkockáztatom: Románia lakóinak elsöprő többsége jól kibékülne a magyarországi életszínvonallal, és tízmillióan élnének az ottani létminimumon, nem is beszélve arról, hogy hányan nélkülöznének Németországban…”

Hirdetés