Százmilliós székely szaladgálás

Sosem lesz jól fejlett a választási csalás, ha a határon túli voksokkal nem lehet majd manipulálni.
Hirdetés

„Százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia támogatására. (A foci ottani futkósóját fizetjük.) Lényegében ez az egyik (egyetlen?) válasza a kormánynak arra a kérdésre, hogy szeretne-e vásárolni külhoni szavazatokat. Sosem lesz jól fejlett a választási csalás, ha a határon túli voksokkal nem lehet majd manipulálni.
De kérem! Ez itt akkor most mi?

Dr. Szegedi István – gyermek-onkológus -, a kormányváltók debreceni jelöltje a minap arról nyilatkozott, hogy a daganatos kicsik lényegében le vannak szarva. A jelenlegi kormány mindösszesen 16 (!) millió forintot adott a gyermek-rákgyógyítás külföldi – bevált, és értelmes, jó – protokolljainak megvásárlására. A tízszerese lenne szükséges, de erről a hatalom hallani sem akar. Csak tízszer több pénzt kérnének pedig gyermekeinkért, mint amennyit Kálomista Gábor progyuszőr Schmitt alaptörvény-aláírós, egyperces videójáért kapott.

Számítsuk ezt át lélegeztetőgépre? Ne! Ez a társaság nem ismer se lélegeztetőgépet, se irgalmat. Mindenük a foci! Az FK Csíkszereda tavaly szeptemberben lett a felcsúti, Orbán Viktor által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia első határon túli partneregyesülete. És ezzel a szerencse gyermeke.”

Hirdetés