Ismét küldik a frigyládát

Ebben a zavaros helyzetben az elfeledett, agyonhallgatott RMDSZ-nek feljött a csillaga, és amolyan bálkisasszonnyá avatták ebben a bolondokházában szervezett bálban.
Hirdetés

„Be akarják venni a kormányba, mert Bu­karestben úgy hírlik, hogy a magyarok, ha valakivel összeállnak, tiszta házat, jó konyhát vezetnek, s hűségesek mindhalálig. Igaz, a halál gyakran igen gyorsan bekövetkezhet. De Victor Pontának most épp megbízható szövetségesre van szüksége, így a ládafiából előkotorták azt a 2012-ben kötött házassági szerződést, mely lejárt ugyan, mert anno nem tartották be, de jó alapként szolgál egy újabb megkötésére.
Hogy ehhez a magyar közösség mit szól, s hogy szombaton az SZKT-ban akad-e férfi vagy hölgy, aki lebeszélje Kelemen Hunorékat e kétes értékű újabb szövetségről, előre megjósolni nem lehet, de visszatetsző, hogy a jelek szerint egy-két miniszteri székért, esetleg egy méla szerepre kárhoztatott miniszterelnök-helyettesi posztért készek ismét sutba vágni az autonómiaprogramot, melyet ugyan még senki sem látott, csak hallottuk, hogy nagy taktikázás közepette serényen dolgoznak rajta.”

Hirdetés