Regisztrálj! Regisztrálj! Magyar-e vagy? Regisztrálj!

Újdonsült magyar testvéreim most zsarolnak. Minden lehetséges kéretlen úton-módon azt üzenik nekem, hogy illene adnom valamit azért cserébe, hogy ők a testvéreim lettek.
Hirdetés

„Az állampolgárságnak eddig egyetlen hasznát láttam, hogy azzal dicsekedhetek, levelezek Orbán Viktorral. Az valami magyarországi celeb, büszke is magára, minden levelére odarakja a képét, színesben.

Nálunk a faluban mindenki hallott róla, és mindenki szereti, kivéve a postásnőt, aki sehogy sem akarja megérteni, hogy miért kell egy háztartásba több levelet küldjön a Viktor, miért nem elég egy. Hiába magyarázom neki, hogy azért fontos névre szóló levelet küldeni mindenkinek, hogy ha majd egy év múlva Ponta úgy dönt, hogy munkatáborba kell küldeni az összes magyar állampolgárt, akkor a román postánál meglegyen a teljes adatbázis.
(…)
Újdonsült magyar testvéreim most zsarolnak. Spamelve zsarolnak. Minden lehetséges kéretlen úton-módon azt üzenik nekem, hogy illene adnom valamit, azért cserébe, hogy ők a testvéreim lettek. S ez a valami az én regisztrációm.
(…)
Verseny van. Pártjaink versenyeznek, hogy ki tud több embert regisztrálni, ezáltal jobban benyalni a Fidesznek. Most fog eldőlni, ki az igazi erdélyi embere a magyar kormánypártnak, kivel érdemes barátkozni. (Lehet, hogy tévedek, és nem most dől el, de ezek itt úgy nyomulnak, mintha ez a harc lenne a végső.)”

Hirdetés