A krumplipucolás felszabadít

A megoldást pedig a félkészételek jelentik. Ezek ugyanis mentesítik a nőket a krumplipucolástól, így sokkal több idejük marad a családi életre, a gyermekekre.
Hirdetés

„M

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

Hirdetés

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

unkaügyi miniszterünk is meglepetésszerű javaslattal állt elő. Mariana Câmpeanu ugyanis megoldást talált a felháborodott nők számára, akik a férfiak és a nők nyugdíjkorhatárának kiegyenlítése miatt lázongtak. Miniszterasszonyunk, ugye, hölgy, meglepő újítása ezért valószínűleg meghozza eredményét. A megoldást pedig a félkészételek jelentik. Ezek ugyanis mentesítik a nőket a krumplipucolástól, így sokkal többidejük marad a családi életre, a gyermekekre.

Miniszterasszonyunk tömören fogalmaz, e mondatába rengeteg információt zsúfolt bele. Megtudhattuk, hogy Romániában a nőknek a krumplipucolás miatt nem jut idejük a családra, a gyermekekre. Új információ az is, hogy a krumplipucolás jelenti a legfárasztóbb női tevékenységet. Arra is fény derült, hogy a romániai családok rengeteg krumplit esznek, aminek megpucolása aztán teljes mértékben igénybe veszi a nők szabadidejét.

Mindezen tehát segíthetnek a félkészételek segíthetnek, amelyek – legyenek amúgy bármilyen ízetlenek és agyongyömöszölve mindenféle vegyszerrel, E-kkel – visszaadják a nők szabadságát.

De a miniszterasszony mindennek kapcsán még egy érdekes információval szolgált: saját gyermekeinek és kollégáiknak a tapasztalatából ugyanis úgy látja, hogy a férfiak egyre jobban besegítenek a házimunkába. Mindennek alapján pedig elmondatjuk, hogy csak a locsi-fecsi, felelőtlen sajtó kitalációi a szuperjárgányokon 200 kilométeres óránkénti sebességgel száguldozó, botrányt botrányra halmozó, törvényt sértő, nőket verő, kábítózó, pénzlenyúló aranyifjak hajmeresztő esetei.”

 

Hirdetés