10 törvényjavaslat a magyarkérdés megoldására

A hírhedten toleráns Bogdan Diaconu megelégelte a totojázást. 10 vágással megoldja a nemlétező romániai magyarkérdés megoldására. Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

1. A Székely Szabadság Napja legyen hivatalos ünnepnap Romániában. Május 35-én.

2. A romániai magyar közösségben engedélyezzék a melegházasságot. Sőt, csak a melegházasságot engedélyezzék.

3. Székelyföld kapjon rezervátum státuszt. Kerítsék be szögesdróttal, és havonta rendezzenek hajtóvadászatot a területen.

4. A góbé termékekbe kötelező módon kerüljön be a KCN (kálium-cianid) mint adalékanyag.

5. Cluj-Napocában tegyék kötelezővé a román nyelv oktatását a kóbor kutyák közössége számára. Ily módon megoldódik a helységnévtáblák ügye.

6. A kijelölt anyakönyvi hivatalok dolgozói írják át a Jánosokat Ioanra, a Máriákat Măriera a születési bizonyítványokon. A Csabákat, Zongákat, Kundokat, Kingákat, Zentéket, Villőket szintén.

Hirdetés

7. A magyar anyanyelvű románokat gloszoplasztiás eljárással (gloszoplasztia: a nyelv sebészeti úton történő rekonstrukciója – Enciclopedia Mioritica, 2869. kötet, 666 oldal) operálják át román anyanyelvű románokká.

8. A magyarok nem magyarok, megmondta Szilárd Leó! Marslakók! Románia hirdessen ki szükségállapotot, és üzenjen hadat a földönkívülieknek!

9. A nemzeti hadsereg szállja meg a Székelyföldet. A székely zászlón látható félhold egyértelműen arra utal, hogy a góbék iszlamisták. Vagyis terroristák. Hogy ez eddig senkinek nem tűnt fel?!

10. Ha semmi sem segít, jöhet a végső megoldás: a kormány rendelje el az exodust, és a románok keressenek új őshazát.

Hirdetés