Még nem unták meg

A frusztrált baloldaliak, akik a kitiltási botrány ideológiai farvizén a kormány korrupcióját emlegetik, azokra adták legutóbb is voksukat, akik a Tocsik-üggyel még népi nevet is adtak a közpénzek magánzsebekbe folyatásának, amit a kilencvenes évek második felében nem kevesen „tocsikolásnak” hívtak.
Hirdetés

„Bízzunk benne, hogy nem fog az első számú katonai nagyhatalom a magyarországi puccsra is dollár-milliárdokat fordítani, mint tette azt Ukrajnában. Márpedig abban az esetben, ha ez a tüntetgető társaság nem kap masszív külföldi anyagi és szervezésbeli segítséget, akkor az lesz a sorsa, amit Gyurcsány az ellene tüntetőkről mondott.

Az igaz, hogy idén január 2-án is összejött pár ezer ember az Opera előtt, de ez egyrészt nagyságrenddel kisebb tömeg volt, mint a három évvel korábbi, másrészt már szociológiai felmérés is készült arról, hogy a pártszimbólumokat oly határozottsággal elutasító „civilek” követői, akik a »korrupció« ellen harcolnak, valójában baloldali szavazók, akik nem tudják megemészteni, hogy a saját táborukat képviselő politikusi garnitúrából nem kér a magyar nép többsége. S ezt – minő botrány – egy esztendő alatt három alkalommal ki is nyilvánítja.

A frusztrált baloldaliak, akik a kitiltási botrány ideológiai farvizén a kormány korrupcióját emlegetik, azokra adták legutóbb is voksukat, akik a Tocsik-üggyel még népi nevet is adtak a közpénzek magánzsebekbe folyatásának, amit a kilencvenes évek második felében nem kevesen »tocsikolásnak« hívtak. Céltalan, gyökértelen, gondolattalan, reménytelen társaság ez, melynek tagjai a külföldi segítségen kívül nincs amiben reménykedjenek.”

Hirdetés