„Ördögi” praktikák

Valakiknek az az érdekük, hogy sötétségben tartsák az embereket, hogy könnyebben manipulálhassák őket?
Hirdetés

„Nemcsak arról van szó, hogy egyesek aggódnak a személyes adatok kiszolgáltatása miatt, és az identitás, illetve a személy biztonsága elleni merényletnek nevezik. Tavaly sok pap és kalugyer vonult a parlament elé, tiltakozva a sátán mesterkedése, a 666-os szám ellen. A pópák azonban nem elégedtek meg ennyivel, sokuk arra biztatta a híveket, hogy utasítsák vissza a kártyát, mert »ördögi« dologról van szó, ami világosan kitűnik abból is, hogy a »card«, ha fordítva olvassák, »dracot« jelent.

Tegnap a világhálón tallózva a „témában”, egymást érték az apokalipszisre utaló, a világ végét vagy a harmadik világháborút, sőt a »bűnös« Bukarest pusztulását jövendölő cikkek és videók. Tele volt rémisztő próféciákkal arról, hogy »nehéz idők jönnek«.

Ebben egyébként teljesen egyetértünk a vészmadarakkal. Tényleg nagyon nehéz idők várnak ránk, mert az ország népének nagy része szegény, előttünk a tél, jönnek a hatalmas számlák, és egyesek január elsejétől újabb gázáremeléssel riogatnak. De az sem mellékes, hogy még nem készült el a jövő évi költségvetés, bár október 15-ig kellett volna benyújtani a parlamentnek, állítólag nincs és nem is lesz pénz a kiadások fedezésére, mert a kormánypártok mindent elprédáltak a kampány idején. Ez az igazi apokalipszis az emberek számára.

De visszatérve az eredeti témához: amellett, hogy egyesek valóban visszaélhetnek a személyes adatokkal, eléggé furcsa a 21. században ördögökről, sátáni jelekről értekezni. Vagy valakiknek az az érdekük, hogy sötétségben tartsák az embereket, hogy könnyebben manipulálhassák őket? Ezek az igazi »ördögi« praktikák!”

Hirdetés