A „Nagy Kombi-nátor” vallatása

Kies hazánkban még senkit nem vontak felelősségre a választások manipulálásáért, az eredmények meghamisításáért, egyéb huncutságokért.
Hirdetés

„Liviu Dragnea volt a fő-fő hoppmester, aki amúgy különben a kormány legdilettánsabb tagja, de erényeit is látni kell: a méregkeverés bajnoka. Ő a második ember »pártunkban és kormányunkban«, s majdnem bizonyos, hogy Ponta elnökké dicsőülése esetén ő veszi kézbe a kormányrudat, mint a »pontanizmus« megalkotója és legfőbb atyamestere. Hacsak…

Mondanám, ha el nem ítélik közben, hiszen a választási csalás még kicsiben is börtönbüntetéssel lenne büntetendő. Papíron legalábbis. Papíron, mert kies hazánkban még senkit nem vontak felelősségre a választások manipulálásáért, az eredmények meghamisításáért, egyéb huncutságokért. Miért is lenne tehát az első pont Dragnea, ez a Teleorman megyéből futtatott akarnok, Victor Ponta kebelbarátja?! Nem, ő valószínűleg a PSD új elnöke lesz a választások után, és az új miniszterelnök, ha már a még szélhámosabb és még tehetségtelenebb Dan Șovának nem sikerült kitúrni őt keményen őrzött másodhegedűsi szerepéből.

Șova már annyit szélhámoskodott, hogy nem lepne meg, ha börtönbe menne, de cellatársának a legalkalmasabb Dragnea lenne, aki úgy »szavaztatta meg« az idős falusiak tízezreit, hogy még a szavazófülkék tájékán sem jártak. Valószínűleg nem is tudták, hogy éppen népszavazás vagyon.”

Hirdetés