Megvan az új szexfaj!

Szenzációs szexológiai felfedezés! Kár, hogy az idei Nobelről lemarad. Na de majd jövőre!
Hirdetés

Olvasom: brit tudósok felfedeztek egy új fajt. De nem ám valami algáról, gyűrűsféregről, kétéltűről, netán kisemlősről van szó.

Egy új szexfajt írtak le. Szenzáció!

Na de, miről is van szó? A vaginális, orális, anális és egyéb kanálisszexet, ugye, ismerjük, még ha nem is gyakorolujuk mindegyiket. A szexuális tevékenységek partner, illetve faj szerinti kategorizálásához sem kell Linnét megidézni, fel- és kivilágosult korunkban. Szex más neművel, azonos neművel, idegen neművel, ágyneművel, továbbá, más fajúval, azonos fajúval, állatfajúval, ésatöbbi.

Szóval, ezek a zseniális – és kétségtelenül orvosi, fizikai, kémiai, gazdasági, irodalmi és béke Nobel-díj-esélyes – brit tudósok felfedezték, hogy létezik

szex behatolás nélkül.

Megáll a kés a levegőben! S az ész is horgad fölfele. Két, tudományosan is igazolható eset következik a fentiekből. Egy: az új faj éppen most keletkezett, egy jól irányzott szexuálgenetikai pontmutáció kifolyományaképpen. Kettő: a valamikor, az ősködben megtestesült szexuális praktika évezredekig bujkált anélkül, hogy va’ egy jeles tudós górcsöve beléje hatolt volna. Na de most!

Az új szexfajt a következőképpen írták le: a közösülés során keletkező gyönyörérzéssel egyenértékű, vagy ahhoz hasonló gyönyörérzés kiváltása érintések útján, a behatolás elkerülésével. Az ember csak áll, és arra gondol: fajunk tényleg a teremtés koronája. Ilyesmit a világmindenség egyetlen más élő organizmusa sem lenne képes meghatározni.

A felfedezők vadonatúj nevet is alkottak szívük csücskének. Az új szexfaj neve, kérem tisztelettel:

petting.

A szó brit (sic!) eredetű, jelentése simogatás, kényeztetés, becézgetés, ölelgetés, tapenyolás, tapi-nyali, stb. Új nevet alkotni pedig isteni munka.

Hirdetés

Gratulálunk a brit tudósoknak. Illetve a korszakalkotó és megtermékenyítő felfedezést tálaló médiának. Bár azért van a szenzációnak egy, nem, két apró szépséghibája. Egy: az emberiség évszázadok óta tapizik. Kettő: a petting az 1920-as évek óta ismert, sőt, közismert kifejezés.

Végezetül, csak úgy, ötletszerűen, álljon itt egy rövid idézet F. Scott Fitzgerald Mit gondolok, mit érzek 25 évesen című, 1922-es novellájából. Illusztrációként, arra vonatkozóan, hogy ha más nem, A nagy Gatsby írója az adott dátumon már ismerte a brit tudósok vadiúj szexfaját.

„Ön szerint… ööö… a petting parti komoly veszélyt jelent az Alkotmányra? És, ha már itt tartunk, igaz, hogy az Önök tervezett öngyilkossága nagymértékben a múltbeli petting partikkal magyarázható majd?”

Figyelem! Az „új” szexfajból akár új perfaj is fakadhat. A neve: tudományos per. És szintén brit tudósok fedezik majd fel.

Hirdetés