Orbán és ellenfelei

Milyen szép lett volna: román szélsőségesek együtt tüntetnek a magyar kozmopolitákkal!
Hirdetés

„Beszólt Băsescunak Victor Ponta is, felemlítve az Orbánt ért amerikai bírálatokat. Közben Bródy János arról énekelt október 6-a előestéjén Aradon, hogy „ezek” – mármint Orbánék – ugyanazok. Mármint ugyanazok, mint a negyven-ötven éve uralkodó kommunisták…

Ha megnézzük, kiknek nem tetszik Orbán Viktor és az általa meghirdetett nemzetépítő állam, a politikai korrektség álszent szabályait mellőző nyílt beszéd, a fair bankok és a rezsicsökkentés, akkor elég világosan kirajzolódik, hogy a magyarság ellenségei vannak közös, Orbán-ellenes frontba tömörülve. A sovén román miniszterelnök, a hasonlóan sovén román Új Jobboldal, a magyar nemzeti gondolkodástól libabőrös, György Attila által autofasisztáknak nevezett erdélyi kozmopoliták, a térséget gyarmatosító–pusztító világerő helyi lerakataként működő magyar álbaloldal, az európai szellem kiirtásán dolgozó EU-s baloldal, valamint a globalizmus fellegvára, az Egyesült Államok.

Végignézve e díszes társaságon csak azt mondhatjuk, oligarchizálódás, kulturális önépítkezés elmaradása, kétes alvezérek ide vagy oda, Orbán valamit nagyon jól csinálhat.”

Hirdetés