Közlemény

Ezúton is elhatárolódunk minden kirekesztő, a rendezvény szellemiségével összeegyeztethetetlen megnyilvánulástól.
Hirdetés

A szervezők ezúton elnézést kérnek mind az előadóktól, mind a közönségtől a hétfő esti koncertek hangosítása miatt. A délutáni áramszünet több mint egy órát késleltette a hangpróbákat, majd amikor úgy tűnt, hogy minden rendben van, összeomlott a hangosítók digitális keverőpultja.

 
A koncerteket tehát csodával határos módon sikerült megtartani. Az előreláthatatlan technikai hibát immár orvosoltuk, mindent megtéve annak érdekében, hogy mától ismét minőségi hangosítás mellett bulizhassunk. A Kolozsvári Magyar Napok hangosításáért felelős cég az egyik legjobb Romániában, és immár ötödik éve hibátlanul, magas színvonalon biztosítja a technikát. Bízunk benne, hogy ez is garanciát jelent arra, hogy a hétfői eset nem ismétlődik meg.
 
Fontosnak tartjuk azt is tisztázni, hogy minden, ami a színpadon elhangzik egy koncert ideje alatt, elsősorban az előadót minősíti.  Azzal a megjegyzéssel, hogy nem áll módunkban cenzúrázni a fellépőket, ezúton is elhatárolódunk minden kirekesztő, a rendezvény szellemiségével összeegyeztethetetlen megnyilvánulástól.
 
A Kolozsvári Magyar Napok sajtószolgálata
 
Kolozsvár, 2014. augusztus 19.

Hirdetés