Sajtófalvi sztrájk

Felvesszük a harcot az erkölcs, a jóérzés és a diszkréció minden formájával
Hirdetés

„Sajtófalván azonban mindenki sztár akar lenni, igazából már aláírásgyűjtésbe is kezdtek, hogy a hírek nagybetűkkel jelenjenek meg. Minden betű! Kérésüket azzal magyarázzák, manapság az embereknél ez a divat. Ők sem értik, hogy azok, akik képtelenek például lehalkítani telefonjukat egy rendezvényen, miképpen találnak rá a billentyűkombinációra, amivel képesek csupa nagybetűvel írni, de ők mindenképpen modernizálódni szeretnének, alkalmazkodni az igényekhez. Továbbá elégedetlenek a felkiáltójelek számával is, egyes befutott hírek egyenesen lejáratásnak minősítik, ha a címükben nem jelenik meg ez az írásjel. 

Ugyanakkor petíciót nyújtott be a Sajtófotók Egyesülete is a cenzúra ellen, szerintük demokráciában élünk, és semmi nem történik, ha egy sztár kivillanó testrészeit nem takarják el.(…)

A történések miatt Sajtófalván vezetőségcserére lehet számítani. „Nem nyugszunk bele, amíg nem adhatjuk meg az olvasóknak, amit elvárnak tőlünk: drámát, káoszt és sok-sok tragédiát! Eltitkolt híreink készen állnak, felvesszük a harcot az erkölcs, a jóérzés és a diszkréció minden formájával” – szól a választási üzenet.”

Hirdetés