Újabb Jobbik-ellenes támadás?

Minden arra mutat, hogy a Fidesz igyekszik leszorítani a nemzeti radikális pártot szavazati minimumára.
Hirdetés

„… elég szomorú, ha a Legfőbb Ügyészség azt tartja feladatának, hogy a Magyarországgal szemben nyilvánvalóan rosszindulatú, térségünket gyarmatként kezelő Európai Unió intézményeit védje – ráadásul Oroszországgal szemben akkor, amikor a paksi atomerőműre vonatkozó szerződés azt látszott mutatni, hogy az Orbán komolyan gondolja a kelet felé nyitást és az Unió, valamint Oroszország közötti egyensúlypolitikát.

A témára rárepült a Magyar Nemzet után a balliberális sajtó is az Origotól a HVG-ig, és hangulatkeltő »olvasói« hozzászólásoktól kísérve igyekeznek hitelteleníteni a Jobbikot. Kovács Béla és Vona Gábor meghallgatása a parlament nemzetbiztonsági bizottsága előtt, az érintettek kérése ellenére zárt ajtók mögött zajlott.

Minden arra mutat, hogy a Fidesz igyekszik leszorítani a nemzeti radikális pártot szavazati minimumára. Hogy e sajnálatos törekvés sikerrel jár-e, azt nehéz megjósolni. A nemzeti táborban vannak ugyan történelmi okokra visszavezethető ellenérzések Oroszország iránt, de egyre többen veszik észre, hogy a magyar nemzet jövőjére jelen pillanatban New York és Brüsszel nagyobb és sötétebb árnyékot vet, mint Moszkva.”

Hirdetés