Börtönben hamis vádakkal

Most így nyilvánosan kijelentem: vannak olyan érdekcsoportok az Európai Unión belül, amelyeknek az az érdeke, hogy Bolívia kormánya ellen ne történjen semmiféle szankció!
Hirdetés

„Immár öt éve annak, hogy börtönben vagyok hamis vádakkal. Elismerte ezt maga az ügyész is, videók és hangfelvételek, képek, dokumentumok igazolják ezt és vannak egyéb vallomások is. Minden bizonyíték ellenére nem vagyok szabad, pedig egy ilyen botrány bármelyik demokratikus kormány fejébe kerülne. Csak itt nem történhet ez meg, mert itt gazdasági és politikai érdekek ütköznek az emberi jóérzéssel és az emberi jogokkal.

Elküldtem a panaszomat például Christian Leffler úrnak, az Európai Unió latin-amerikai főmuftijának is. Most így nyilvánosan kijelentem: vannak olyan érdekcsoportok az Európai Unión belül, amelyeknek az az érdeke, hogy Bolívia kormánya ellen ne történjen semmiféle szankció! Ez ugyanis a nyereséges üzleteik elveszítését jelenthetné.

Tudom, súlyos szavak ezek, de csak erre a következtetésre juthattam: annak ellenére, hogy az EU szeme mindent lát és hall, nem cselekszik, pedig három európai állampolgárt kivégeztek, és kettőt megkínoztak.”

Hirdetés