Szimferopol és Kolozsvár?

Az unió követeli tőlünk a disznók napi mosdatását, de egyetlen egyszer nem szólt bele a romániai fajüldözés disznóságaiba. Belügy, a románok ügye. És akkor a Krím?!
Hirdetés

„Miért fáj ennyire a Krím, az ottani – mára még valamelyest megmaradt – tatárság, ukránság az Európai Uniónak, holott a szeme előtt és erőszakosan, államhatalmi diktatúrával gyalázzák és takarítják el Romániában, Szlovákiában a magyarságot milliószámra?

Ha van gyalázatos politika, akkor az unióé nagyon is az! Az unió követeli tőlünk a disznók napi mosdatását, de egyetlen egyszer nem szólt bele a romániai fajüldözés disznóságaiba. Belügy, a románok ügye. És akkor a Krím?!

Szimferopol, Szevasztopol távol áll az uniós tagságtól. És mégis reszketve féltik. A – maguk javára. De mi lett Kolozsvárral, Segesvárral, Marosvásárhellyel? Románia úgymond EU-tag. Viszont az unió törvényeit sem tartja be. Romániában a fizika törvényei is csak akkor érvényesek, ha Faraday, Newton, Torricelli néhai fizikusok is a román fasisztoid törvényeket szolgálják.

Romániában nincs tömegvonzás, csak tömegtaszítás.”

Hirdetés