Takarékos szabadságharc

A Fidesz-kormány nem engedi meg, hogy hatalmas áldozatáért – amellyel a rezsicsökkentés terheit teljesen áthárítja a szolgáltatókra – ne legyenek hálásak az állampolgárok.
Hirdetés

„Főleg választások idején. Az elmaradó beruházások, a gyengülő forint, a Brüsszellel folytatott »szabadságharc« gondjaival, a paksi atomerőmű kapcsán támadt ellentétekkel, a hatalmilag hallgatólagosan támogatott rasszizmus és antiszemitizmus miatt a zsidó közösség részvétele nélkül megrendező holokauszt-év problémáival viaskodó Magyarországon jutott idő külön törvénymódosításban foglalkozni a Fidesz iránti hálával. (…) A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság megyénként úgynevezett rezsipontokat is nyitott. (…)

Ja, és ami még fontos: a rezsiközpontokban fel is lehet jelenteni a társasházi törvénymódosításokat elszabotáló közös képviselőket. Vagy azokat, akik gúnyt űznek a megtakarított összegek kifüggesztésének sorsdöntő kérdéséből. (…)

Mások a lassan minden lakóházban megtalálható munkanélkülieket bízzák meg a feladattal. Ők több darabot is kapnak a szövegből, így az ellopott példányt nyomban kicserélhetik. A közös képviselők ezzel pedig nem csak a törvényt tartják tiszteletben, de jelentősen hozzájárulnak a foglalkoztatott lakosság létszámának növeléséhez is.

Ami a Fidesznek úgyszintén alapvető célja.”

 

Hirdetés