A javíthatatlan­ok gyülekezése

A nevetséges az, hogy össze-vissza hazudozik a gyülekezet vezérkara, hiszen amit Mesterházy mond, azt Bajnai tagadja, Gyurcsány pedig mindkettőjüket kioktatja.
Hirdetés

„Most inkább a várható ellenzékről beszélek, s annak is az ultrabalos, országáruló részéről, mely semmitől nem riad vissza a választási győzelem reményében. A nevetséges az, hogy össze-vissza hazudozik a gyülekezet vezérkara, hiszen amit Mesterházy mond, azt Bajnai tagadja, Gyurcsány pedig mindkettőjüket kioktatja. Ebből az egész nemtelen marakodásból „szerencsésen” kimaradt Schiffer András maradék LMP-je, a már leírt pártocskát újra jegyezni kell a parlamenti részvételt illetően, mert Gyurcsány beköszönésével öt százalék fölé emelkedett a támogatottságuk. De tudják a helyüket, s tartásos ellenzéki szerepre készülnek mindössze.

Nem így a Jobbik, mely újra nagydobra verte kormányzati ambícióit, s még a retorikáján is hajlandó volt változtatni a szalonképesség reményében. Ez meddő igyekezet, ahogyan hazug az a baloldali ricsajozás is, hogy az állítólag teret veszített jobboldali pártszövetség, a Fidesz és a KDNP a Jobbikkal szándékozna majd kormányozni. Ezt el lehet adni Brüsszelben, Washingtonban, Jeruzsálemben, de Magyarországon egyre kevesebb a vevő rá.”

Hirdetés