Válság? Stressz? Ugyan… A miniszterelnök épp Supermannek képzeli magát az Instagramon (VIDEÓval)

Nekünk úgy tűnt, hogy van némi káosz a Victoria-palotában. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire unalmasak a gyűlések mostanában, Cîțu úr...

Hirdetés

Omlik össze a kormánykoalíció, miniszterek, prefektusok röpködnek éppen, az ország értékes napokat veszít el az újabb járványhullám közepette, de nehogy azt higgye senki, hogy az újabb válság főszereplője, Florin Cîțu miniszterelnök percenként piszkítja össze az alsónadrágját a nagy káoszban.

Sőt: borzasztóan unalmasak lehetnek a mostani gyűlései, mert a kormányfő ma épp azzal szórakozott – munkaidőben –, hogy egy Face Swap nevű applikáció segítségével lecserélte Superman arcát az övére a népszerű film emlékezetes jeleneteiből összevágott kis videóban, s ezt fel is pattintotta az Instagram-oldalára.

Tényleg elképesztő, mire képesek mostanában ezek a szórakoztató applikációk, de halkan jegyeznénk meg, hogy ezeket talán nem most kellene tesztelgetni. De na, örülünk, hogy Cîțu urat megnyugtatta a hír, hogy az Alkotmánybíróság döntése miatt ismét elnapolták a bizalmatlansági indítványról való szavazást, mellyel a leváltását akarják elérni.

Aki kíváncsi a remek videóra, megnézheti az Instagramon (már akinek van), vagy ide kattintva.

 

Hirdetés