Fotó forrása: Maria Emylia Florescu Facebook-oldala.

Úgy tűnik, mégsem manele-tánclépésben fognak zajlani a közegészségügyi hatóság ellenőrzései

A (has)táncosnőből szakellenőrré változott celeb, ó jaj, nem jelentkezett a munkahelyén.

Hirdetés

Amint arról elkerekedett szemekkel beszámoltunk, egy híres táncosnő-celeb, a honi manele-sztárok videoklipjeiből ismert Maria Emylia Florescu, vagy egyszerűbben Emy a jövőben a bukaresti közegészségügyi hatóság (DSP) „tánckarában” lép fel, kezdő szakellenőrként, mivel a meghirdetett felvételin zajos sikert aratott: kapásból elcsípte a közegészségügyi állást, két orvost is maga mögé utasítva. Igaz, az állás betöltéséhez nem kértek szakmai tapasztalatot.

Oké, csak lett egy kis baj. Ugyanis Emy kisasszony egyszerűen elfelejtett belejteni vadiúj munkahelyére. És ez a DSP igazgatóságának is feltűnt. Akik (feltehetően) sajnálattal tudomásul vették a tényállást és közölték a világgal, hogy márpedig Emy kisasszony nem a közegészségügyi hatóság alkalmazottja, annak ellenére, hogy felvették, mivel nem jelentkezett, hogy alárja a munkaszerződést.

Lehet, arra gondol, tesszük hozzá, hogy home office-ból intézi majd a közegészségügyi ellenőrzéseket, afféle szabadúszóként. Bár az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem szokott hozzá a koránkeléshez.

Hirdetés