Spanyol állatkertből lopott majmokat a román srác, most átérezheti, hogy érzik magukat a majmok a ketrecben

Más szóval: lesittelték. Amúgy nem fogja elhinni, mennyit ér a feketepiacon két majom…

Hirdetés

Majmot lopott egy 23 éves román fiatalember Spanyolországban, ezért vették őrizetbe az ottani rendőrök. Pontosabban mindjárt két majmot is ellopott egy állatkertből, társai – egy román férfi, meg egy román nő – szabadlábon védekezhetnek. (A kolléga szerint Nuţu Cămătaru emberei, höhö.)

Első hallásra talán nevetségesen hathat, hogy valaki éppen majomlopásra adja a fejét, ám a két kis jószág pénzbeli értéke 20 ezer euróra rúg, amiből meg lehet azért venni pár tálca miccset, meg néhány rekesz sört. Persze a filmekben úgy volt, hogy a gazfickók a dzsungelben ejtik el – életük kockáztatása árán – az egzotikus állatokat, de ez a román verzió.

A majmokat érdekes módon pár nappal az eltűnésük után egy buszmegállóban találták meg magukra hagyva.

A három román állampolgárt most azzal gyanúsítják, hogy egy olyan bűnszövetkezet tagjai, amely egzotikus állatokkal kereskedik. Gyakori eset ugyanis, hogy akinek nagyon sok pénze van, olyan torzulások mennek végbe az agyában, hogy MINDENT birtokolni akar – például egzotikus állatokat.

A spanyol Pityke őrmesterék először a megrendelőt azonosították (illetve azt a személyt, aki átvette volna a srácoktól a majmokat), ő vezette el őket a tetteshez.

Hirdetés