Csak azért nem lesz Nagybánya kabalaállata a fúrógéppel kevert palacsinta, mert a palacsinta nem állat (VIDEÓval)

Egyébként simán lehetne, mert sokan áldoznak neki.

Hirdetés

Volt már úgy, hogy meglazult a szemüvege szárát tartó aprócska csavar, és jobb híján megpróbálta megszorítani a konyhakés hegyével? Nem nagyon működik, ugye?

Nem úgy, mint a palacsintatészta-keverés fúrógéppel, amely lassan ugyanúgy lehet nagybányai nemzeti sport, mint a skótoknál a curling.

Tavaly ugyanis írtunk róla, hogy a nagybányai Gesztenyefesztivál egyik árusa ilyen módszerrel maxolta ki a palacsintakészítés ipari művészetét, és ezért egy szép kis 30 ezer lejes büntetést is kapott a fogyasztóvédőktől.

Ez azonban nem volt elég az elrettentéshez, a mostani nagybányai karácsonyi vásáron ugyanis egy másik árus megismételte a bravúrt, a kétmilliárd Michael Moore világában pedig valakinek megint sikerült lencsevégre kapni a tésztaterminátort működés közben. Valószínűleg ő sem fogja megúszni büntetés nélkül a dolgot, ám a túlárazott karácsonyi vásárokon még így is megérheti a rizikózás, egyébként az árusok sem kockáztatnának.

Szóval tessék csak, amíg a készlet tart! Betonkeverős házi csoki, fúrós palacsinta, igazi gumiból készült gumicukor (tovább tart), géppel készült kézműves ékszerek széles választéka várja önt is.

Hirdetés

Új káromkodás: „Etessenek téged a nagybányai vásárosok!

Hirdetés