„Össze-vissza randalíroztok itt a bringákkal? Majd jól leeresztem a kerekeiket!” – gondolta a rendőr. És így is tett (VIDEÓval)

Kreatív szankció.
Hirdetés

Kreatívnak bizonyultak azok a jászvásári (Iași) helyi rendőrök, akiket a lakók riasztottak, miután már jó ideje bringás fiatalok zavarták őket. Az önkormányzati rendészet több lakossági bejelentést is kapott arról, hogy a környéken fiatalok egy csoportja rendszeresen „veszélyes manővereket” hajt végre kerékpárjaival.

A rendőrök ki is szálltak a helyszínre, és megállapították, hogy valóban tényállás fennforgása van, a srácok tényleg ott akcióznak akrobatikus mutatványokra alkalmas kerékpárjaikkal.

És ekkor jött az ötlet, amely tényleg alkalmas volt arra, hogy azonnal véget vessen a bulinak: a rendőrök közölték, hogy tilos ott bringázni, majd nemes egyszerűséggel leeresztették a bringák kerekeit.

 

 

Hirdetés

Az önkormányzati rendészet szóvivője azért elismerte: kollégái nem jártak el helyesen, mivel figyelmeztetniük kellett volna a kerékpárosokat, vagy meg kellett volna bírságolniuk őket. Hozzátette azért, hogy a környékbeli lakosok több bejelentést is tettek – többek között írásban is – a veszélyes manővereket végző bringások miatt.

Akik most jól nem fognak többet randalírozni.

Már amíg otthon ismét föl nem pumpálják a kerekeket.

Hirdetés