Rosszul focizol a Sepsi OSK-nál? Mars a pékségbe, harmadik váltásban!

Diószegi László így büntetné meg a rájátszásban katasztrofálisan teljesítő játékosait.
Hirdetés

Nem hozta meg a várva várt ébresztőt az edzőcsere a Sepsi OSK-nál, a csapat továbbra is látványosan motivációhiánnyal küzd, és kilenc meccsen mindössze három gólt és egyetlen árva pontot szerzett a felsőházi rájátszásban. A Sepsiszentgyörgyön pékséget is működtető Diószegi László klubtulajdonos ezért úgy döntött, megmutatja a játékosainak, miről is szól a kenyérkeresés a stadionon túli világban.

„Elküldöm őket dolgozni a pékségbe, éjszaka, harmadik váltásban, hogy lássák, mennyit kell dolgozni sokkal kisebb fizetésért. Az alkalmazottaim sokkal többet dolgoznak, mint ezek a játékosok, jóval kevesebb pénzért, és az ország legjobb kenyerét teszik az asztalra” – fakadt ki a Gazeta Sporturilor sportlapnak adott interjúban a székelyföldi vállalkozó.

Diószegi azt is elárulta, hogy a fizetések mellett a játékosoknak 900 eurós bónuszt is ígért minden győzelemért a rájátszásban, de még így sem tudta motiválni őket. „Szerintem már rég vakációra mentek. Ha nem is karácsonykor, de február óta biztosan” – tette hozzá a klubtulajdonos.

Diószegi László pékségét egyébként februárban mi is meglátogattuk, s hát bizony nem cseréltünk volna az izzasztó hőségben dolgozó munkásokkal. 

 

Hirdetés