„Az életben két csoda is bőven sok” – Diószegi László útja a pékségtől a foci világáig (VIDEÓ)

A magyarellenes szurkolói megnyilvánulások sem szegik kedvét a Sepsi OSK futballcsapat tulajdonosának, aki ugyanolyan sikerrel próbálja megállni a helyét a román labdarúgás élvonalában, mint a kenyérpiacon.
Hirdetés

Ezt jól kisütötte a 46 éves sepsiszentgyörgyi vállalkozó: a 2002 óta a nevét viselő pékség az összes fontos díjat bezsebelte az ágazatban, és a román kenyérpiacon simán megküzd a legnagyobbakkal, akárcsak a tulajdonában lévő Sepsi OSK a futballbajnokság első ligájában. Alig nyolc év telt el azóta, hogy Diószegi László nyakába vette a sepsiszentgyörgyi futball feltámasztásának ügyét, azóta a legnagyobb bukaresti csapatok is rettegni járnak a megyeszékhelyre, a vállalkozót pedig tavaly az év legjobb klubvezetőjének választották Romániában.

Bőven volt tehát miről faggatnunk Diószegi Lászlót, aki többek közt a közösség iránti kötelességről, élete csodáiról, legmerészebb terveiről beszélt a Főtérnek, valamint arról, hogy székelyföldi magyar csapatként hogyan lehet állandó ellenszélben eredményesnek lenni Romániában.

Hirdetés