Egy mélyromán politikus felmosta a földet Vlagyimir Putyinnal!

De csak a jó ügy érdekében: nehogy a pannóniai síkság vademberei kitépjék az erdélyi szívet a román nemzet szent testéből.
Hirdetés

Emlékeznek még a Ninel Peia nevű úriemberre? Tudják, aki minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a Corneliu Vadim Tudor halálát, illetve Gheorghe Funar ősi dák ezoterikus dimenzióba való átlényegülését követően ne haljon ki az igazi, autohton vadromán politikai lélek a mioritikus hazában. Itt közöltünk róla remek jellemrajzot, itt pedig beszámoltunk arról, hogy új pártot indított, néhány igazán kiváló úriember társaságában.

Na, ez a derék Peia úr a minap tollat ragadott, végigfuttatta kezét a papíron, s levél lett belőle. És ki a levél címzettje? Hát, nem kisebb személyiség, mint maga Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke. S hogy miről szól a levél?  Bevalljuk őszintén: leírhatatlan. Ezért úgy döntöttünk, mindenféle magyarázat nélkül, teljes egészében közöljük. Tessék (azért egy zsebkendőt érdemes kézügyben tartani, ha netán sírva fakadnának a röhögéstől):

„Tisztelt Putyin úr, az ön politikai elődei, hol vörösebbek, hol fehérebbek, úgy gondolták, le lehet szakítani a kis román testvér egyik lábát, egy olyan rátermett lábat (ezen kicsit eltöprengtünk, mármint, hogy milyen lehet egy rátermett láb), mint Besszarábia, majd pedig az egyik kezét is le lehet vágni, a mi drága Bukovinánkat, amely egyáltalán nem szükséges zálogként ott van ortodox testvéreinknél. Később, amikor hivatalosan is testvérekké váltunk a sarló és kalapács jegyében, a ti nagy politikusaitok (a levélíró ösztön- és véletlenszerűen váltogatja az önözést a tegezéssel) úgy gondolták, jót tenne nekünk egy kis éheztetés, és eltulajdonítottátok a Kincset, mint egy kikényszerített ajándékot.

Szép kis ortodox testvériségben voltunk, Putyin úr.

Ma, a tegnapi idióták utódai, új ruhát öltött idióták folytatni akarják a sátáni elnyomást, késleltetvén a fent említett ortodox kötődés jogszerű működtetését.

Putyin úr, ön hittársak gyilkosait táplálja.

Szabaduljon meg a sátáni idiótáktól, Putyin úr, az oroszok megérdemlik, hogy megismerjék a román ortodox lelket, ahogy mi is az orosz pravoszláv lelket.

És ezekkel az idiótákkal e dolog soha nem valósítható meg.

Hirdetés

Nem csodálkoznék, ha ezek a gazemberek arra készülnének az új európai Németország árnyékában, hogy kedvükre tegyenek a pannóniai síkság vadembereinek és, miután elragadtátok kisebb testvéretek egyik kezét és egyik lábát, most megpróbáljátok kitépni a mellkasából az erdélyi szívet, eltávolítván Erdélyt a szent testtől. Hogy csak a Román Föld lelkével maradjunk.

Nem csodálkoznék, nagy testvér, nem csodálkoznék, ha egy ilyen mocskos terv főne az ön fülébe mérget csöpögtető idióták démoni fejében.

Így aztán tisztességesnek tűnik nekem, hogy a mi mennyei atyánk nevében arra kérjelek, Putyin úr, hogy szabadulj meg a Tisztátalannak felesküdött idiótáktól, akik önt is a román nemzet, Oroszország kisebb testvére hóhérává akarják változtatni.

Még nem késő, nekünk, nektek, az ortodoxiának. Ámen!

Ninel Peia – A Román Nemzetség Párt elnöke”

Hát így. szép hétvégét kívánunk!

Hirdetés