Örömhír: nem csak Ponta meg Piedone mondott le!

Kedves romániai magyarok! Örvendezzünk, bontsunk pezsgőt.
Hirdetés

Ponta lemondott, Piedone polgármester lemondott. Rádaásul a Bukaresti Bíróság jogerős ítélete értelmében tegnap óta törvényesen létezik az Új Jobboldal Párt (Partidul Noua Dreaptă). Hát nem csodás az élet?

A párt létrejöttét idén májusban kezdeményezték az alapító dák atyák, de valószínűleg Corneliu Vadim Tudor reinkarnációjára is szükség volt, hogy a protokronista alakulat testet öltsön.

A párt azt állítja magáról, hogyaszongya: nemzeti, jobboldali, keresztény és szociális (akármi is legyen ez utóbbi). Ellentétben a liberális, nemzetellenes, ateista és oligarchikus jobboldallal. A fő cél igen pragmatikus, és egyáltalán nem konspiratív: a Román Állam és Nemzet megmentése a globalizáció partizánjai által irányított megsemmisítéstől.

A friss, ropogós politikai gyülekezet programja a következőket tartalmazza, többek között: Románia és a Moldovai Köztársaság egyesülése, a két Németország mintájára; a törvénytelenül szerzett javak elkobzása; a gazdagok és szegények közti szakadék áthidalása; a család szentségének védelme (amely család egy férfi és egy nő házasságából keletkezik); a maffiaklánok szétzúzása; egy új politikai osztály megteremtése. Na, így.

Hirdetés

Ami nincs a programban: migránsellenes tüntetések, LGBT-ellenes tüntetések, továbbá magyarellenes tüntetések. 

Szóval, kedves romániai magyarok! Zajlik az élet.

Hirdetés