A nadrágos Elena Udrea

Elena Udrea mintha megbabonázta volt Traian Băsescut: nem csak azt nem veszi észre, hogy rossz lapra tett, de az sem zavarja, hogy egyben nevetségessé is vált.
Hirdetés

„Gondolt-e vajon arra, hogy abban az esetben, ha pártfogoltja megnyeri az elnökválasztásokat, hogyan fogadják majd Udreát az Európai Unió, a NATO mindenről tájékozott és mindenkiről sokat tudó vezetői, miről tudna majd velük érdemben beszélni? Mondjuk a norvég elnökről? Hajlandó lesz-e vele lekezelni, tegyük fel Angela Merkel?

Traian Băsescunak alighanem nagyobbak a politikai ambíciói, semmint hogy beérné Elena Udrea tanácsosi tisztségével… Ám az sem kizárt, hogy tűhegyű cipői magaslatáról az új elnökasszony egyszerűen kiadja immár fölöslegessé vált mentora útját. Elena Udrea pár alkalommal máris szembehelyezkedett vele…

Traian Băsescu a következőkben alighanem azon lesz, hogy védencét az egyetlen hiteles jobboldali jelölt, a demokrácia és a jogállam, az európai szellem valós értékeinek egyedüli védelmezője színében tüntesse fel. Ez azonban legalább olyan hamis lenne, mint Elena Udrea szőkesége.”

Hirdetés