Voksvadászati idény

A felmérésekben ugyan a jelenlegi kormányfõ vezet, de úgy látszik, nem bíznak eléggé a sikerben ahhoz, hogy ne próbáljanak meg minél több társadalmi réteget magukhoz édesgetni.
Hirdetés

„Nem kell azonban már sokat várnunk, hogy kiderüljön, jut-e még idén kormánypénz a frissen országúttá minősített Kovászna megyei útra. Ehhez azonban a kormánynak bűvészkalapra lesz szüksége. Az infrastrukturális fejlesztések fellendítése céljából az üzemanyagokra kivetett hétcentes adó ugyanis kudarcot vallott, mint ahogy nem váltotta be a hozzá fûzött kormányreményeket az oszlopadó sem. Utóbbit máris csökkenteni készülnek, kampányban ugyebár nem árt kedvezményt biztosítani a vállalkozói szférának.

Az õ voksaikért van a társadalombiztosítási járulék csökkentése is. Az adóamnesztia pedig közalkalmazottak, nyugdíjasok, kismamák szívét dobogtathatja meg. Ha nem is vonatkozik mindannyiukra a kegyelem, érezhetik, hogy ha baj van, számíthatnak Pontáékra.
A felmérésekben ugyan a jelenlegi kormányfõ vezet, de úgy látszik, nem bíznak eléggé a sikerben ahhoz, hogy ne próbáljanak meg minél több társadalmi réteget magukhoz édesgetni. Mint tudjuk, a bûvészkalapban sem terem magától a pénz.

Egyre valószínűbb tehát, hogy egy újabb korteskedés levét itatják meg velünk jövőre. Ami ugyebár nem választási év lesz.”

Hirdetés