Roppantsuk össze a mindent átszövő korrupciót!

Ezennel feketelistát indítok, remélve, hogy ez is hozzájárul ezen emberek marginalizálásához.
Hirdetés

„Erre mindenki első válasza az lehet, hogy jó lenne, de lehetetlen. Lehetetlen mert a korrupció láthatatlan, nem megfogható ezért nem is lehet megszüntetni. Mindenki elítéli, de azért lehet, hogy már fizetett le valakit, vagy ritkább esetben saját maga fogadott el pénzösszeget némi befolyásért cserébe. Kicsit mindenki korrumpálható, de kis adagban gyógyítható. A nagy probléma azzal van, hogy legmagasabb szintekig meghatározza a rendszert. De a mi szempontunkból az a legrosszabb, hogy magyar vezetőink, üzletembereink is ugyanolyan sárosak.

A korrupciónak igenis van arca, mindannyian tudjuk, hogy sokan vannak akik élnek vele. Van akiről kiderül, van akiről nem, de az emberek beszélnek róla. Sorra kerülnek elő ilyen ügyek, sokan megússzák és minden megy tovább. Másokat azonban elkapnak és elnyerik méltó büntetésüket. A korrupció jelensége azonban ettől még eleven marad.
 
Hogyan tudjuk eltüntetni a korrupciót szűkebb és tágabb környezetünkből? Úgy, hogy azokat akik ezzel élnek megbélyegezzük, kizárjuk sorainkból, nem hagyjuk, hogy felelős szerepet töltsön be közéletünkben. Egyenként kell példát statuálni addig, amíg meg nem szűnik ez a káros, minden rendszert felemésztő balkáni viselkedésforma. Legújabban Péter Tünde tanfelügyelőnőt kapták rajta amint kenőpénzt fogadott el reméljük elnyeri a méltó büntetését és eltűnik a közéletből, igaz késve de még nem túl későn.
 
Ezennel feketelistát indítok, remélve, hogy ez is hozzájárul ezen emberek marginalizálásához.
 

Korrupt közszereplőink feketelistája:

 
KISS SÁNDOR- az RMDSZ Bihar megyei elnöke, a Bihar megyei Tanács alelnöke
 
PÉTER TÜNDE CSILLA- a Kolozs megyei RMDSZ oktatásért felelős alelnöke, Kolozs megyei helyettes főtanfelügyelő
 
OLOSZ GERGELY- RMDSZ szenátor
 
(a lista folyamatosan bővül)”

Hirdetés