Az ígérgetés gyönyörűsége

Egyet igazán tud Victor Ponta kormánya, az ígérgetést. S ennek még az RMDSZ is bedőlt, bár eleddig ez a kabinet a szövetségnek tett egyetlen „szent fogadalmát” sem tartotta be.
Hirdetés

„Egyet igazán tud Victor Ponta kormánya, az ígérgetést. S ennek még az RMDSZ is bedőlt, bár eleddig ez a kabinet a szövetségnek tett egyetlen „szent fogadalmát” sem tartotta be. S vélhetően nem is fogja. Ezt most nem folytatnám, mert igen messzire vezethetne az eszmefuttatás, maradjunk hát a nagy, országnak-országra szóló ígéreteknél. (…)

Mi ennek a kormánynak a gazdasági stratégiája? Én csupán két elemét látom, azokról naponta bizonyosságot szerezhetünk. Ez a kormány valóságos ász a makrogazdasági mutatószámok manipulálásában, s olyan gazdasági nekilendülésről hadováznak, amivel már egész Európát le kellett volna köröznünk. A másik az autópályákról való álmodozás, Dan Șova hagymázas látomásai az országot keresztül-kasul átszelő sztrádákról, melyek akár egy-két év alatt elkészülhetnek. Ha ez vigasz, akkor vigasztalódjanak!”

Hirdetés