Járulékmaszlagolás

A most nagy garral bejelentett enyhítés nem egyéb, mint kampányfogás. Nyakunkon az államelnök-választási maszlagolás, ezért még látványos gumicsontrágásra számíthatunk mind a törvényhozásban, mind a tévéketrecharcokban.
Hirdetés

„A kormányfő viktoros mosollyal jelentette be, hogy a valutaalapi rosszallás ellenére az utolsó negyedévben öt százalékkal csökkentik a munkáltatók társadalombiztosítási hozzájárulását. Hogy miből fedezik az így kieső bevételeket, talány, de semmi esetre sem fognak újabb adókat kivetni. Jó lenne, ha így lenne, csak sajnos a szocdem vezér számláján van még néhány be nem váltott ígéret. Például nemrégiben vagy hetven értelmetlen adónem és illeték eltörléséről beszélt. Nem lett belőle semmi. A szó elszállt. (…)

 
A most nagy garral bejelentett enyhítés nem egyéb, mint kampányfogás. Nyakunkon az államelnök-választási maszlagolás, ezért még látványos gumicsontrágásra számíthatunk mind a törvényhozásban, mind a tévéketrecharcokban. A demokrata-liberálisok már arra hivatkoznak, hogy képviselőházban levő járulékcsökkentő tervezetüket kellene elfogadni.”
 

Hirdetés